Je kunt je nog aanmelden tot 28 november

  • 00dagen
  • 00uren
  • 00min
  • 00sec

Met de feestdagen voor de deur willen we een activiteit buiten de wijk organiseren. Wat is dan leuker om ook familie of vrienden mee te nemen.

We hebben een busreis georganiseerd op 14 december as die ( bij voldoende aanmeldingen) de richting Düsseldorf op zal gaan. Als lid van de buurtvereniging mag je maximaal 10 kaarten bestellen. De kaarten kosten 17,50 per stuk (inclusief reisverzekering)

Hieronder vindt u informatie over de kerstmarkt en de globale reisplanning.

De kerstmarkt
Het sfeervolle oude stadscentrum wordt elk jaar omgetoverd in de leukste kerstmarkt van het land. Op zes verschillende pleinen staan allerlei kraampjes met leuke kerstspulletjes, heerlijke gluhwein en lekkere hapjes. De pleinen staan met elkaar in verbinding. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt met prachtige lichtjes versierd.

De locatie
De schitterende kerstverlichting leidt u naar de volgende kerstmarkt. Elk plein heeft een geheel eigen karakter. Zo zijn de kraampjes op de Marktplatz in dezelfde historische stijl neergezet als de pandjes in de omgeving. Het ruiterstandbeeld van Jan Wellen laat zin kritische blik over de feestvreugde gaan. De kerstmarkt op de Heinrich-Heine Platz is geheel in jugendstil stijl. Zo is elke kerstmarkt weer heel anders. Zes verschillende stijlen in 1 stad in combinatie met de gezellige kroegjes en restaurantjes in de omgeving is dat wat de kerstmarkt in Dusseldorf zo bijzonder maakt.

Aanmelden voor de busreisKerstmarkt Düsseldorf
€ 17,50


Totaal

Tijd
8:45
Verzamelen
9:00
Vertrek bus
11:00
Aankomst Düsseldorf
19:00
Vertrek naar Drunen
21:00
Aankomst Drunen

Lunch/avond eten

Er zit geen lunch en avond eten inbegrepen bij deze reis. Hier dient u zelf voor te zorgen. In Düsseldorf zijn er tal van gelegenheden waar u kunt eten.

Met de bus

We gaan met de bus, zorg dat je optijd bij de bus bent voor het vertrek naar Dusseldorf en terug.